You are currently viewing На добър път, випуск 2022!
На добър път, випуск 2022!

Отново е лято… А с него идва и краят на учебната година. За нашите седмокласници това е времето, когато те чуват последния звънец на родното училище. Сякаш вчера за пръв път прекрачиха прага му, а сега всичко свършва. Вратата се затваря. Всички те чуват милите думи „На добър път!“ и продължават по дългата пътека, наречена живот.
Първото училище ни дава най-важните неща. То ни учи да четем, да пишем и да общуваме свободно. То ни дава най-важните уроци, за да ни е по-леко по пътя нагоре. Но всяко хубаво нещо си има и край и той настъпи за учениците от випуск 2022 г.
По традиция училището изпраща седмокласниците с много песни и танци. Тази година отговорници за това тържествено изпращане бяха учениците от 6. група с ръководител г-жа Трендафилова. В тържеството се включиха и ученици от 5. група с ръководител г-жа Рамадан, които представиха каубойски танц, а учениците от клуб „Български народни танци“ с ръководител г-жа Котулова отправиха своя поздрав с пъстри хора. Тържествената програма завърши с театрален клуб „Музи“ с ръководители г-жа Мастравчиева и г-жа Овчарова, които представиха драматизация по разказа на Елин Пелин „На оня свят“.
Директорът на училището г-н Ангел Гивечев пожела успех на завършващите и им връчи свидетелствата за завършено основно образование, а след това по традиция седмокласниците засадиха дърво, символ на мъдростта и знанието.

„Скъпи седмокласници, бъдете здрави и упорити! Мечтайте и преследвайте мечтите си! Бъдете стойностни хора! Вярвам във вас! Благодаря за всичко! На добър път!“

Г-жа Румяна Мастравчиева, кл. ръководител на 7а клас