You are currently viewing На добър път!
На добър път!

Днес е последният ден на седмокласниците в нашето училище. Ден на равносметка за постигнатото през годините на обучение в ОУ „Христо Ботев“, ден на раздяла с приятели и учители, който няма да забравим!

Колко бързо лети времето – безспир, затаило дъх, неуморно вперило поглед в бъдещето. Сякаш за миг се търкулват годините… Чувате милите думи „На добър път!“ и продължавате по дългата пътека, наречена живот.

И тази година нашите седмокласници бяха изпратени тържествено. С усмивки, танци и песни училищното тържество събра всички на едно място. Едно незабравимо празненство, което обедини душите ни и ни напомни, че обучението може да бъде не само интелектуално, но и изпълнено с радост и вълнение.

Мили седмокласници,

Постигайте мечти, борете се непоколебимо с всяко препятствие, за да бъдете в утрешния ден образовани хора, достойни граждани, отговорни родители и прекрасни хора! И не ни забравяйте! Вратите на родното училище са винаги отворени за Вас. Предстои ви да срещнете други учители и приятели, но искрено вярваме, че в сърцата ви винаги ще има особено място за нас – ОУ „Христо Ботев“. На добър час!