You are currently viewing На добър час!
На добър час!

Измина още една учебна година. Година, малко по-различна от предходните, която беше изпълнена с предизвикателства, труд и усърдие.

Въпреки че беше една нелека година, тя ни направи по-мъдри, по-знаещи и можещи и донесе на нашето училище немалко поводи за удовлетворение от работата, моменти на радост и гордост.

И макар че тази година постави учителите пред голямо предизвикателство, те за пореден път доказаха, че за тях да бъдеш учител е призвание, а не професия. С мотивация, желание и силен дух те доказаха отново своя професионализъм.

В критичната ситуация на извънредното положение и родителите станаха истински отговорен партньор на училището в обучението в електронна среда. Те повярваха, довериха се на учителите и осигуриха възможност на децата си да усвоят учебното съдържание, да придобият нови знания и умения. С това педагогическият съвет при ОУ „Христо Ботев“ иска да изкаже своята благодарност и към вас – родителите! Благодарим за Вашата съпричастност!

Скъпи седмокласници, дойде денят, който чакахте и от който едновременно се страхувахте. Това е тържествен, но и малко тъжен ден, в който последният звънец в нашето училище прозвуча за вас! От една страна, това е моментът на раздяла, а от друга – началото на ново пътуване. Спомнете си как сякаш съвсем скоро вие, толкова малки и любопитни, дойдохте за първия си учебен ден. Огромни букети, весели усмивки… А сега сте млади момичета и момчета със сериозни възгледи и планове за живота.

Учениците и учителите от ОУ „Христо Ботев“ изпратиха тържествено випуск 2020, като в програмата участваха ученици от клуб „Пея и танцувам“ по проект „Подкрепа за успех“, ученици от клуб „Народни танци“ по проект „Подкрепа за успех“. Учениците от 6. клас поздравиха седмокласниците с рецитал, а ученички от 4. клас представиха модерен танц. Г-н Ангел Гивечев, директор на ОУ „Христо Ботев“, тържествено връчи свидетелствата за основно образование и пожела на учениците успех оттук нататък.

Уважаеми ученици от випуск 2020, гордейте се, че сте завършили основното си образование в нашето училище. Училище с богата история, която са писали вашите предци. История, която писахте и вие! На добър час!

Международен ден на хората със Синдром на Даун