You are currently viewing Светла Коледа
Светла Коледа

Коледа е един от най-очакваните и обичани празници по цял свят. Тя е повод за семейно обединение, споделяне на радост и изразяване на обич. Всеки декември този магичен сезон пренася хората в специален свят, където сърцата са по-топли, усмивките са по-ярки, а обичта е по-силна.

Коледната украса, светлините и мелодиите на коледни песни създават атмосфера на топлина и вълнение. Домовете се украсяват с елхи и гирлянди, а малките свещи на коледната трапеза подсказват, че Коледа идва с обич и светлина.

Тазгодишното благотворително коледно тържество отново бе с кауза. За поредна година отворихме сърцата си, за да помогнем на г-жа Нели Капланова, която страда от тежко онкологично заболяване. Беше организиран и благотворителен коледен базар, като общата сума, която събрахме, е 1968,15 лв.

И тази година учениците и учителите от ОУ „Христо Ботев“ бяха подготвили пъстър набор от забавни сценки, песни и танци, с които се повеселихме заедно. Всичко, което видяхме, беше като звездния свод на Коледната нощ, озаряващ нашите сърца. Всеки стих и всяка песен носеха със себе си златната искрица на Коледа. 

Коледа е! Бъдете всички здрави и бодри! Трудете се, учете се, за да берете по- късно плодовете на радостта! Огледайте се, поздравете своите близки, пожелайте им нещо от сърце. Покажете им, че ги обичате. Весела Коледа и щастлива Нова 2024 година!