You are currently viewing We can speak English
We can speak English

Образованието – то отваря вратите на бъдещето и прозорците на света. То възпитава и изгражда онези качества, които са заложени у нас още при раждането. Когато говорим за образование, не трябва да мислим само за това да научим децата да четат и да смятат, трябва да мислим как да ги направим човеци, как да възпитаме у тях съпричастност, солидарност, доброта и разбиране.

Първият учител – той е една от най-важните личности в живота на всеки човек. От него научаваме нещата, които ще ни съпътстват през целия ни живот. Той е този, който ни дава частица от себе си и ни обича като свои деца. Той ни подкрепя, възпитава и учи на най-важните ценности. Всеки помни първия си учител и пази спомена за него до края на живота си.

След четири години неспирна работа дойде време четвъртокласниците да се разделят със своите учители. Те бяха подготвили прекрасно тържество на английски език “We can speak English”. Учениците пяха, танцуваха и разказаха истории на английски език, разговаряха и си задаваха въпроси – показаха завидни умения по чуждия език.

След края на тържеството всяко от децата получи сертификат за завършено начално ниво по чужд език, както и удостоверения за завършен начален етап на образованието.

Скъпи ученици,

Ето, че завършихте първия етап от дългия път към познанието. Пожелаваме ви да сте все така упорити, ученолюбиви и амбициозни. Дерзайте! Не спирайте да мечтаете! Попътен вятър!