Ангелите в моя живот – Велислава Шошева
ДорковоЛого2024

Ангелите в моя живот са семейството ми. Те са моя опора и правия път, който да следвам.

Семейството е учител, който те учи да си човека, който си в момента и човека, който ще си занапред. Семейството не е само учител, семейството е една огромна прегръдка, която те пази и бди над теб. Тази огромна прегръдка е като ангел, ангел пазител. Ангел, който няма да пусне ръката ти, дори и в най-тежките моменти за теб, той ще те хване силно за ръката и ще ти каже – „Не се отказвай, бъди силна!“. Този ангел е мотивация. Мотивация, от която да не се отказваш, да крачиш смело напред и да сбъдваш мечтите си. Колкото и трудни мечти да имаш, ангелът ще се опитва заедно с теб да ги осъществи.

А каква ли е мечтата на ангела? Мечтата му е да те види щастлив, да види как не се отказваш, да види успехите ти. Ангелът е всичко, от което можеш да имаш нужда.

А защо сравнявам семейството с ангел? Защото точно това сравнение е най-подходящо да опиша с една дума семейството си.

Семейството е ангел, на когото мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ! БГАГОДАРЯ за това, че винаги е до мен и ще избере мен пред всичко на света. А за какво още съм благодарна ли? Благодарна съм за всичко, но най-много съм благодарна, че точно тези хора са мое семейство.

Велислава Шошева, VІ клас 2024 г.